Var med och arrangera Lise Meitner-dagarna 2018!

Ansök till posten som kommunikations- och marknadsföringsansvarig

Nu söker vi en person till arrangörsgruppen för Lise Meitner-dagarna 2018 som ska ansvara för kommunikation och marknadsföring. 

Lise Meitner-dagarna är en årlig fysik-konferens för gymnasieelever från hela Sverige. Vi bjuder in elever att lyssna på intressanta föreläsningar inom olika områden av fysik och prova på fysikaliska experiment med Vetenskapens Hus och Svenska Fysikersamfundet.

 

Som del av arrangörsgruppen kommer du att arbeta i ett litet och tight team med härliga kollegor. Alla har egna ansvarsområden men vi hjälper självklart varandra när det behövs.

 

Som kommunikation- och markandsföringsansvarig ansvarar du för att kontakta gymnasieskolor i Sverige samt att upprätthålla Lise Meitner-dagarnas grafiska profil. Detta innebär att du skapar stipendiebrev till skolor, tar fram ett kompendium till dagarna, ansvarar för att skriva mindre artiklar om evenemanget m.m. Då arbetet innebär att du kan arbeta med en grafisk profil är meriterande om du vet hur man använder InDesign och Photoshop, men det är inget krav.

 

…och självklart tycker du att det är kul med fysik!

 

Vad som erbjuds:

  1. Meriterande extraarbete utanför skolan
  2. Stöd och handledning under projektet
  3. Möjlighet att skapa kontakter inom näringsliv samt inom universitet
  4. Arvode

Lise Meitner-dagarna genomförs november 2018 i Stockholm. Uppdraget passar bra vid sidan av studier, räkna med ca. 3 timmar i veckan. Vi arbetar ”unga för unga” och ser gärna att du är runt 18-26 år.


Maila ditt CV och ett brev med motivering till varför du vill ha tjänsten samt dina kontaktuppgifter till ansokan@lisemeitnerdagarna.se. Ansökningar behandlas löpande. Sista datum att söka är 20 januari 2018.

 

Har du frågor kring uppdraget kan du skicka iväg ett meddelande till mejladressen ovan.